Post by galpasensvaso on Mar 4, 2022 23:13:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تجربه رایگان ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Save The Girl ง่ายๆ tmvo
این همان بازیای است که میبینید جایی اتفاقی میافتد و باید ابزار مناسبی را برای ادامه آنها انتخاب کنید، آگهیهای بازی را میشناسید که در آن آن نوع بازی را به شما نشان میدهند و شما همه چیز را به خود مشغول میکنید و وقتی آن را نصب کنید، متوجه می شوید که چیزی شبیه به افزودن نیست. خوب این بازی دقیقاً مانند آن تبلیغات است! خانم ادامه می دهد و به دردسر می افتد و شما باید انتخاب کنید که کدام گزینه او را به بهترین شکل از بین می برد. خیلی سرگرم کننده است. لذت بردن!
علیرغم همه بررسیهای بد در مورد تبلیغات، این بازی واقعاً سرگرمکننده است اگر فقط به خود زحمت دهید اتصال اینترنت خود را در تلفن خود خاموش کنید و در صورت نیاز دوباره آن را روشن کنید. بازی خوبیه واقعا
این یک بازی سرگرم کننده و بی فکر است که برای از بین بردن زمان عالی است، به خصوص در زمان خاموش شدن Covid-19. شکایت اصلی من تبلیغات بی پایان است. این فراتر از آزار دهنده است!
خوب است اما در حین پخش تبلیغات زیادی در راه است. واقعا لذت بردم. و من زمان زیادی را برای این بازی صرف کردم. من از دادن 5 ستاره لذت بردم، اما برخی از تبلیغات به همین دلیل به من 4 ستاره داد. بازی Save the girl بسیار جالب و خوب است
Save The Girl Kasual xexn
save the girl - نوتریکا
به آن یک ستاره می دهم زیرا نمی توانم به آن صفر بدهم. متاسفم، اما تبلیغات بسیار زیاد است. شما حتی نمی توانید از آنها بگذرید. در کنار آن، این "دختر" مرا آزار می دهد. نظر من، اما نحوه حرکت او به ظاهرش باعث می شود احساس کنم مورد تجاوز قرار گرفته ام. من سعی نمی کنم بگویم که او باید بهتر به نظر برسد یا هر چیز دیگری، اما این نظر من است، و هر کسی حق دارد نظرات خود را داشته باشد.
اگر میتوانستم آن را یک ستاره صفر بگیرم، میتوانستم. هر بار که یک سطح را تکمیل می کنید تبلیغات وجود دارد. سپس جسارت داشته باشید که چیزی برای تماشای یک تبلیغ با 3 برابر سکه داشته باشید. انیمیشن چیزی است که در یک زمین جدید پیدا خواهید کرد. (نه یک مکمل) این فقط یک بازی فلش "اکشن" دیگر است. با سناریوهای عمومی آن، ضربه زدن روی یک دکمه برای دادن ابزارهای اولیه به آنها و تماشای آنها در انجام بیشتر کارها.
عالی امتبلیغات زیاده نت بره اماانلاینوعللییی
سحر
enough - معنی در دیکشنری آبادیس
سلام این بازی عالیه عالی عالی
Like many other girls, Anna always sought guidance from her mother as she knew ... and said that they had done everything possible to save the girl's life.
برای من، این بازی سرگرم کننده است. بالاخره مثل بقیه تبلیغات جعلی نیست و من واقعا از این بابت ممنونم💕 اما تنها مشکل سطح است... فقط من هستم یا سطح فقط تا ۶۶ است؟🧐 امیدوارم به زودی سطح را به روز کنید! دعوا!💪
بداز مرحله ی ۶ برای من دیگه باز نمیشه چرا؟؟
دانلود Save The Girl 1.3.3 Android Apkme ...
بازی عالی است اما وقتی یک ماموریت را به پایان میرسانم تبلیغات به سرعت نشان میدهد که حواس من را پرت میکند و باعث میشود دیگر نخواهم بازی را ادامه دهم، یک بار سعی کردم وایفای خود را ببندم اما باز هم تبلیغات دریافت کرد، اما احساسات من در این بازی بسیار مهربان است، من از انجام این ماموریتها دست نکشیدم. به دلیل تبلیغات، آن را لذت بخش است و اگر حوصله یا استرس دارم، می آیم سطوح دیگر را در این بازی ادامه دهم، امیدوارم سطوح زیادی را قرار دهید تا حوصله من سر نرود!
Save The Girl Gündelik dgpm
Save The Girl Priložnostne cja
Autographed Copies Black, queer, magical girls save the world with the With John ... Free download to iPad/iPhone/iOS, B&N nook I Am 8 and Magical : Girls
Save The Girl სხვადასხვა him
بازی خوبی است اما تبلیغات زیادی وجود دارد. من به این بازی فقط 3 ستاره داده بودم چون همه ویژگی ها و گرافیکش را دوست دارم اما این ویژگی تبلیغات زیاد را دوست ندارم. برای همین نمیتونم از این بازی لذت کامل ببرم.🤗😊👏🤔🙂
من خیلی از این بازی خوشم آمد خواهر من این بازی را نصب کرد او واقعا خوشحال بود که دختر بامزه بود شما می توانید او را سفارشی کنید اما تنها مشکل او این است که یک پسر تک شاخ وجود داشت که ترسیده بود به سمت من دوید و گفتم (این اتفاق افتاده است) او پاسخ داد ( این سطح را بازی کن من از اسب شاخدار می ترسم) و سپس آن سطح را بازی کردم که او تماشا می کرد که او در کنار مه بازی می کرد زیرا گاهی اوقات او به دلیل خستگی به خواب می رفت اما هنوز به این 5 ستاره می دهم زیرا بازی خوبی بود و خنده دار
این بازی فکری خیلی اولین بازی بازی سفید را انجام می دهیم
ترجمه کلمه date به فارسی | دیکشنری انگلیسی بیاموز
1 نکته دارم بگم این بازی عالیه!!!!! تنها مشکل این است که تبلیغات زیادی وجود دارد که آرزو می کنم بتوان آن را اصلاح کرد غیر از اینکه بازی فوق العاده است☆☆ من فقط 2 روز آن را داشتم و دوست دارم واقعاً بازی عالی نصب شود.
هیچی جز واقعیت بازی👍. گزینه هایی برای نجات دختر به ما می دهد که برخی از بازی ها نشان می دهند اما ما نمی توانیم این کار را انجام دهیم❌. بنابراین، واقعیت آن باعث می شود من داشته باشم. من فقط این بازی رو سرچ میکردم☺️. اما تبلیغات یک نکته نگران کننده است.
از نظر من بازی جالبیه اما من بهش⭐⭐⭐ میدم چون اولش بخاطر اینکه وقتی بازی رو میبری دو بار میاد توی خونه کاش یه دکمه ای دا شت که زدی روش میرفت مرحله بعد وقتی میاد تو خونه باید دوباره بری توی مرحله ها و مرحله بعد را انتخاب کنیم خیلی وقت آدمو میگیره دومی هم به خاطر اینکه زنه خیلی زشته هر چقدر هم تیپش و مدل موهاش رو عوض میکنی بازم زشته خیلی هم بد را میره😅🤣🤣🤣
دانلود برنامه Save Status for WhatsApp WA برای آیفون | سیب اپ
بازی خیلی خیلی خوبی است.
اشکالی نداره. من میتوانم بگویم ۸۰ درصد از پازلها با تکیه بر منطق ماه کار میکنند، اما این بخشی از جذابیت است. اگر بخواهید کمدی در هر صورت، من از جوایز/ پوستههای کمرنگ ناامید هستم، که تنها پس از 20 درصد از پازلها با آنها تمام میشود. شروع خوبی است فقط نیاز به حس پیشرفت بیشتری دارد.
وحشتناک. من توصیه می کنم این بازی را بدون اینترنت باز انجام دهید زیرا در غیر این صورت بیشتر موارد افزودنی را تماشا خواهید کرد. دوم اینکه قسمت دوم بازی اصلا معنی نداره. بازی Okeish با چند پازل هوشمندانه شروع می شود، اما اضافه کاری آنها هیچ معنایی نخواهد داشت و شما فقط کلیک تصادفی را شروع می کنید. نکته مثبت هر چند این است که این بازی پولی برای برنده شدن نیست. طلا بیشتر برای مزایای آرایشی است. بنابراین در نتیجه: هزاران چیز اضافه شده، شروعی عالی، بدون پرداخت هزینه برای برنده شدن. آن را امتحان کنید اما بدون وای فای
خوب، من این بازی را در اپل iPad خود دارم و آن را دوست دارم. خیلی دلم میخواست روی گوشیم هم دانلودش کنم. چند روز طول کشید تا آن را پیدا کنم اما وقتی دانلود کردم بدترین بود! همیشه گیر کرده بود و هیچ وقت درست کار نمی کرد. برای همین پاکش کردم. امیدوارم به زودی این مشکل برطرف شود!
Transmute: Galaxy Battle Arkade vtt
بازی پازل زیبا، فقط 1 مشکل، من نمی توانم تبلیغات را تماشا کنم! خیلی آزاردهنده است که وقتی تماشای یک آگهی را فشار میدهم، میگوید "متأسفم چند ثانیه دیگر دوباره امتحان کنید" لطفاً این مشکل استودیوهای شیر را برطرف کنید. و در پایان کمی آسان است. اما به هر حال بازی خوبی است.
مانند سایر کاربران، ای کاش نمی توانستم هیچ ستاره ای بدهم. دو ثانیه طول می کشد تا موقعیتی را با استفاده از عقل سلیم درک کنید که فقط از سطح آن عبور می کند تا شما را وادار به تماشای 30 ثانیه تبلیغات کند. Btw، شما می توانید سکه بیشتری برای تماشای یک تبلیغ دریافت کنید ... اما فقط پس از اینکه آنها یک تبلیغ برای تکمیل سطح نشان دادند. این یک نه از طرف من است پسرا فکر می کردم این یک بازی کوچک سرگرم کننده از تریلر باشد.
این یک بازی وحشتناک است، همچنین نامناسب است. من آن را بازی کردم و همچنین، تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، هر کدام مانند زمان! خیلی بد است من توصیه می کنم این را بازی نکنید، ببخشید اگر فکر می کنید حق با من نیست، اما اشکالی ندارد این انتخاب شماست.
تا مرحله ی ۶ بیشتر نمیره
مرحله ۷۵ گیر میکنه بالا نمیاره
من این بازی را انجام می دهم و آن را دوست دارم. اما تبلیغات زیادی وجود دارد که مردم از آنها شکایت می کنند، تنها کاری که من انجام می دهم این است که وای فای خود را خاموش کنم و هیچ تبلیغی وجود ندارد. فقط یک نکته کوچک برای همه شما
من هرگز بازی نکردم، اما، تبلیغ واقعا سرگرم کننده به نظر می رسید. امیدوارم وقتی بازی را بازی می کنم، همین طور باشد. اگر شکایت یا چیزی دارید به سازنده بگویید زیرا ممکن است مجبور باشم در مورد آنها فکر کنم.
دانلود بازی Save The Girl برای اندروید | مایکت
این بازی هیچ حسی نداره به عنوان مثال، یک سوراخ در جاده وجود داشت. انتخاب ها یا بادکنک بود یا موش. من بالون را انتخاب کردم زیرا منطقی تر به نظر می رسید. چطور اشتباهه؟! برگشتم تا موش را انتخاب کنم. موش یه جوری پام رو گاز گرفت و من از سوراخ پریدم....؟؟! این چطور ممکن هست؟
مرحله های خوبی نداره خیلی بازیش بده
fuck my life can't save that girl don't tell me you can save that shit RIP. ۷:۰۸ قبلازظهر · ۱۶ نوامبر ۲۰۱۷·Twitter Web Client.