Post by inbikosofmelk on Mar 12, 2022 18:18:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Leo\u0027s Fortune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Leo\u0027s Fortune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą skaičių primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Leo\u0027s Fortune 2022 version ▞▞▞
Nieko ypatingo po pusvalandžio žaidimo man užteko. 😐
Super geras itaukentis
Leo's Fortune ผจญภัย odjw
Turėtų būti taupymo parinktis tam tikrame lygyje. Kartais neturiu laiko užbaigti lygį arba mane pertraukia arba tiesiog nusiviliu dėl tam tikro lygio ir norėčiau, kad galėčiau išsaugoti savo pažangą.
nuostabus žaidimas, bet negalite nutildyti muzikos
Pasibaigus kampanijai, nusprendžiau sumažinti peržiūros balą. Valdikliai nėra tikslūs ir kartais neveikia. Istorija manęs visiškai nesudomino. Taip pat viename iš lygių žaidimas sudužo mano telefone, todėl turėjau jį paleisti iš naujo. Tikriausiai vienkartinis, bet vis tiek kelia nerimą.Vis dar manau, kad šį žaidimą verta pažaisti, bet geriausia, kai jis parduodamas. Perskaičiau atsiliepimus ir maniau, kad tai bus įdomus žaidimas, ir nors grafika nuostabi, o siužetas mielas, jis tikrai trumpas , o norėdami gauti 3 žvaigždutes ea lygyje, turite būti nepriekaištingi ir niekada nemirti, man patinka, kad turite begalinius gyvenimus, bet nesvarbu, tai negaus 3 žvaigždučių, kurių reikia pilnam užbaigimui lygio. Taigi iš esmės jūs mokate už mielą istoriją ir gražią grafiką.
Labai geras žaidimas, kurį turėtų žaisti visi, kurie mėgsta spręsti galvosūkius 🤗
Ar galiu susigrąžinti pinigus? Mano mažasis pusbrolis paėmė mano telefoną ir nusipirko šį žaidimą. Būčiau nuoširdžiai dėkingas. Ačiū. 😊
Kiek laiko turėtume laukti naujų lygių...? Pirkdamas padarė klaidą.
Ačiū Danieliaus komentarui žemiau. Peržengėte 5 lygį. Kaip jis sako, pakeiskite rodymo dažnį į 60 hercų. Tik 4 žvaigždutės, nes kūrėjai turėjo tai ištaisyti. Reikėjo porą paspaudimų, bet dėžutė pajudėjo. CYWG
Leis man žaisti tik pirmą lygį. Kitų lygių neatsisiunčiama. Pinigų švaistymas!
Šis žaidimas yra gana giriamas, bet nemanau, kad jis ypač patrauklus. Tai tik dar vienas platformingas su dviem nykščio valdikliais.
Puikus žaidimas su nuostabia grafika. Taip pat kartais šiek tiek sudėtinga. Jei lygių būtų daugiau, būtų buvę geriau.
Puikus žaidimas, rekomenduoju jį nusipirkti ir užsisakyti antrą dalį
Jewel Blast : Temple Bulmaca onxz
Pašalinkite smaigalius ir yra per kietas
Viskas gerai, bet dėl kokių nors priežasčių negaliu įmušti daugiau nei dešimt monetų, kol žaidimas išsijungia ir išeina į pagrindinį ekraną.
Aš nusipirkau tai 2015 m., Kodėl man reikia jį pirkti dar kartą?
Mano telefone neveikė – proporcijos netinkamos, mygtukai neveikė.
Grafika yra labai graži, o valdikliai yra gana sklandūs. Įdedama daug pastangų kuriant personažus ir siužetą, tačiau visa tai atrodo beprasmiška, nes žaidimas yra tik pagrindinė platforma. Jūs renkate monetas ir stengiatės nenumirti, čia tikrai nėra daug daugiau. Man gana greitai pasidarė nuobodu.
Man patinka žaidimas, bet negaliu nutildyti. Dėl to aš nenoriu žaisti žaidimo. Žaisdamas žaidimus dažniausiai klausausi dalykų. Prašau pataisyti
Gerai: įdomūs galvosūkiai ankstyvuosiuose veiksmuose, paprasti valdikliai, sklandus slinkimas, jokių programų strigčių, smagu naršyti per premijų lygius. Prastas: 1) nenuoseklus judėjimas, kartais priartinate, kartais ne. 2) varginantis tų pačių užduočių kartojimas 3–5 veiksme, ypač erzinantis apšvietimas 5 veiksme. 3) keista inercija, kartais Liūtas nuslysta nuo platformų, tarsi jos būtų ledinės. Apskritai: linksma kelias valandas, vėliau nuobodu.
Turiu vieną problemą. Ar tai labai trumpas. Man patiko šis žaidimas. Netgi paprasta istorija yra miela. Tačiau aš įveikiau šį žaidimą mažiau nei dvi valandas. Jei būčiau sumokėjęs visą kainą, jausčiausi apgautas. Kadangi aš nusipirkau tą žaidimą išparduodamas už 99 centus. Jis vertas 99 centų kainos.
Grafiškai žaidimas yra gražus, o jutikliniai valdikliai veikia gerai. Vis dėlto, tai iš tikrųjų nepasiūlo daug patrauklios istorijos. O žaidimo eiga kartais atrodo varginančiai pasikartojanti. Iš dalies dėl galvosūkių paprastumo. Dar nebaigiau žaidimo, bet 75% baigęs jaučiu jam abejingumą. Tai nėra taip keista ar smagu, kaip pasakyti kažką panašaus į „Super Meat Boy“ ar „Fez“. Ir tai nepaveikia jūsų emociškai taip, kaip Tomas buvo vienas arba „Pretentious Game“. Aš tiesiog nesijaučiu investavęs ar apdovanotas.
Super nuostabus įdomus žaidimas su puikiais vaizdais. Tikrai verta pirkti. Tačiau optimizuokite „Android 5.0“, ji gana lėta ir šiek tiek vėluoja.
Leo's Fortune Phiêu lưu olbz
Atrodo, kad jokiu būdu nėra galimybės išsaugoti žaidimo, turite pradėti iš naujo, jei išeinate iš žaidimo. Linkiu, kad galėtumėte išspręsti tokią svarbią problemą.
Žaidimo eiga viršija tobulumą. Mano nuomone, vienintelis šio pavadinimo trūkumas yra garso valdiklių trūkumas... Prašome perskaityti šį ilgai ateinantį leidimą, ačiū!
Nuostabu ! Reikia daugiau tokių žaidimų!!!
Pats geriausias visų laikų žaidimas. Labai rekomenduoju 👍
Šis žaidimas yra tikrai nuostabus, su gražia istorija, kūrybišku žaidimu, sudėtingais lygiais (jei medžiojate 3 žvaigždutes) ir nuostabia grafika. Vienintelė mano problema yra su valdikliais, tikrai jaučiu, kad tai kairiarankis, ir norėčiau pamatyti galimybę tiesiog pakeisti valdiklius, išskyrus tai, kad nerandu kuo skųstis ir manau, kad šis žaidimas yra vertas kiekvienas centas, kurį įdedu... Geras darbas kūrėjai.
Tai meh
Tiesiog atrodo lėtai ir vis tie patys dalykai
Nepaleisčiau mano galaktikos skirtuke 10.1. Greitas pinigų grąžinimas. Tikiuosi, kad mano įrenginio problema greitai bus išspręsta. Nekantriai laukiu, kada galėsiu žaisti.