Post by inbikosofmelk on Mar 12, 2022 18:25:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FPse for Android devices ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FPse for Android devices IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше токенів ▞▞▞
▞▞▞ FPse for Android devices 2022 version ▞▞▞
Поки що це було чудово, мені дуже подобається ностальгія від гри у всі старі хоррори, які я грав у той день. Чудовий контроль і безліч опцій, щоб ігри запускалися так, як ви хочете, а функція швидкого збереження/завантаження чудова. Чудовий додаток, рекомендую! 👌
Все одно не вдалося перевірити ліцензію, хоча я купив програму в PlayStore.
Найкращий емулятор PSX на ринку! Регулярні оновлення навіть через роки після його створення та найкраща сумісність з іграми, яку я ще бачив. Дуже надійний набір налаштувань відео та аудіо забезпечує нескінченну функціональність з кількома пристроями. Продовжуйте так само!
Грати в Jersey Devil і на початку вступу відео гальмує, а аудіо не синхронізується, спробував усі налаштування, але не можу знайти виправлення
FPse for Android devices Gündelik bxa
Thousand cannon fishing +1000 არკადული gszv
Чому ця програма недоступна для сімейного доступу?
намагаюся грати в легенду про Легаю, але, здається, не працює і пропускає. автоперепуск теж не ввімкнено. Важко визначити найкращу відеоналаштування для galaxy s7, якщо ви не комп’ютер.
Додаток постійно закривається випадковим чином, і мені доводиться постійно зберігати, інакше мені доведеться починати спочатку.
Дійсно добре, я спробував подиху вогню iii і SOTN працювати дуже гладко на пристрої kitkat, але я все ще зустрічаю відставання від nascar rumble, я знаю, що «підвищення» справді добре працює тут.. але це зменшить мій досвід, тому що Гра іноді працює гладко.. принаймні цей додаток працює краще, ніж той, що є, тому я ставлю 5 зірок
досить часто виходить з ладу
НЕ МОЖНА ГРАТИ OFFLINE. Тримайся подалі! Яка ганьба, раніше це був найкращий емулятор... тепер належить до сміття. Від героя до нуля.
FPSE para o Android Casual ufuo
Додаток з часом поступово погіршується, стаючи найгіршим. Цей емулятор якось гірше працює на моєму новому Galaxy Note 9, ніж на моєму OnePlus 3 2-3 роки тому. Насправді досить розчаровує
Працює чудово, тільки проблема з guncon lightgun, неможливість зіставити апаратні кнопки з гучністю (кнопки перезавантаження на час кризи)
Функція збереження не працює, і програма виходить з ладу щоразу, коли я намагаюся зберегти або завантажити. Робить весь досвід безглуздим
Екранні елементи керування працювали нормально, поки я не синхронізував з ним контролер. Навіть коли Bluetooth вимкнено і контролер не підключено, налаштування продовжують змінюватися на аналоговий режим, і жодні кнопки не відображатимуться в альбомному режимі. Скільки б разів я не змінював налаштування керування, він просто скидається
FPse per android Casual lype
Чудові функції, але мій файл збереження та стани миттєво пошкоджені. Збережень більше немає навіть на карті пам’яті, а стани збереження не реагують під час завантаження. Радий, що це було під час першого запуску, а не далі, принаймні.
Спочатку я сумнівався щодо цієї програми, але після встановлення, о, хлопчик, найкраще рішення, яке я коли-небудь приймав! переживи знову найкращий момент свого дитинства! проста у використанні та сумісна з будь-якою грою psx! чудовий розробник!
Екранні елементи керування потребують кращої реакції. Крім того, спроба під’єднатися до Dropbox/Drive залишає мене з чорним екраном.Мені потрібно закрити програму, перш ніж вона знову запрацює. Потреби виправлені.
Повне шахрайство.... зв'язалися з ними безпосередньо за їх непрацюючою програмою, і вони не відповідають..... ця програма взагалі не працює.... лише каже сканування ігор і ніколи не зупиняється....просив відшкодування, але, звичайно, вони не будуть.... повний зірвати
Чудовий емулятор, якщо ви не хочете запускати HD зі швидкістю 60 кадрів в секунду, але налаштування не тримаються, не можете встановити глобальні налаштування, плагін opengl не оновлюється, раніше був найкращим, але зараз відстає від epsxe. Nvidia Shield 2017. РЕДАГУВАТИ: Проблема в тому, що налаштування не залишаються, їх доводилося налаштовувати для кожної гри, і навіть у цьому випадку деякі налаштування не зберігаються, коли я знову запускаю гру. Нам потрібні налаштування, які зберігаються і можуть бути встановлені за замовчуванням для всіх ігор. Оновіть плагін Opengl до V2 (швидше, менше помилок).
Фантастичний додаток. Один запит для розробників – функція збереження та виклику кількох налаштувань для окремих ігор була б дуже зручною, замість того, щоб щоразу ходити й виходити, щоб грати.
Це найкращий емулятор для ps one.. дуже сподобався. Але якщо я використовую OpenGL, графіка блимає дуже швидко, я не знаю, чи я помиляюся. Але цей емулятор дійсно хороший.. будь ласка, оновлюйте
Одного дня це спрацювало, тепер він примусово закривається щоразу, коли я відкриваю гру. :c
Який безлад. Персонаж рухається самостійно. Абсолютно занадто складні налаштування
FPse per android Casual lype
Незважаючи на те, що після призначення правильного файлу bios... Він каже, що карта пам'яті потребує переформатування, але вона не буде переформатована
Ви все ще не вирішили це питання: після того, як будь-яке оновлення було завантажено та встановлено через Play Store, чомусь, щойно я відкриваю програму, я бачу повідомлення про те, що оновлення буде автоматично завантажено та встановлено через FPse. 1 - Це потрібно? Хіба додаток уже не оновлено з Android Play Store? 2 - Якщо я подорожую і намагаюся відкрити програму, зараз я не можу, тому що літаю на автобусі без Wi-Fi. Тож тепер я в 8-годинному польоті без Final Fantasy 7. Пропозиція: включити опцію "Оновити зараз?"
FPse for Android devices Gündelik bxa
Ця програма ЗАЧИНАЄТЬСЯ, якщо її потрібно оновити, вона буде турбувати вас ПОСТІЙНО, поки ви не отримаєте доступ до Інтернету! Якщо ви запустите програму і її потрібно оновити, програма закриється, якщо у вас немає сигналу або ви перебуваєте в режимі польоту! Чому люди повинні бути покарані за купівлю продукту, то якщо ми граємо в нього без Інтернету, то поводитися з ними як піратами?!
Колись чудово працював на моїй galaxy s7, але нещодавно я придбав s8 plus, і інтерфейс меню (кнопка назад) більше не працює, тому додаток стає абсолютно непридатним для використання.Я хотів би скористатися ним, але він більше не працює. Редагувати: Ого, дякую за швидку відповідь! Здається, зараз додаток працює ідеально, дякую.
Я не можу грати в старі 3D-ігри з кнопками на екрані, якщо ви: - дозволите мені використовувати гіроскоп телефону. Я вмикаю його, і він не працює. - дозвольте мені поміняти стрілку вгору на стрілку вниз. У деяких іграх це перевернуто. - дозвольте мені призначити інші кнопки телефону (наприклад, кнопки гучності) на кнопки гри. З повагою
Найкращий емулятор, який я завантажив, повертає мене в дитинство та грає в ігри плавно без затримок, просто знайдіть деякий час, щоб звикнути до елементів керування
Якщо ви знаєте, як це налаштувати, це чудово. Завантаження BIOS дуже важливо. Якщо ви цього не зробите, у вас не буде можливості зберегти гру, вона працює як карта пам’яті. Добре зібрано.
Дійсно гладкий інтерфейс. Миттєва ностальгійна бомба, щоб знову отримати всі враження від PS1, але на моєму телефоні!
продовжує просити біос? не можу завантажити інші стани збереження з інших емуляторів. електронною поштою для технічної допомоги. хоча виглядає добре.Ця програма завжди примусово закривається щоразу, коли я використовую налаштування opengl, вона працювала нормально, коли я використовував попередню версію,
Не зберігає мої ігри Я перепробував усе
Якщо не брати до уваги емуляцію, вона часто аварійно завершує роботу і не працюватиме знову, доки ви не очистите дані, і це нудно, а також потребує Інтернету щоразу, коли запускається знову, тому що розробники — параноїки, краще для epsxe, але звуки в роликах Megaman Legends повністю приглушаються.
Я пам’ятаю, як встановлював цей емулятор на старий телефон, і він був трохи глючним, тому я забув про нього, оскільки не користувався ним. Однак тепер у 2019 році у мене є Galaxy S10, контролер Bluetooth Ipega, а додаток оновлено, тому тепер ігри працюють бездоганно. Це стало обов’язковим.
Очікується найкращий емулятор. Варто своїх грошей! Використовуючи геймпад Moto, іноді контролер не відповідає приблизно 10 секунд. Це серйозна проблема, особливо в Metal Slug X. Будь ласка, виправте.