Post by inbikosofmelk on Mar 12, 2022 18:38:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Alien Shooter 2 - Reloaded 2022 version ▞▞▞
Това наистина е добра игра..
Страхотна игра от моето детство
Страхотно страхотно
Страхотна игра, но се срива, ако има твърде много врагове или играете твърде дълго.
Една страхотна игра
Много добре
Страхотно с гласовете, бих искал да го добавите на PC The legend и за мобилния телефон
Alien Shooter 2 - Reloaded Ação vqq
Безплатната версия работи перфектно с контролера razer kishi, докато тази версия изобщо не. Възстановено.
Игри за пристрастяване
Страхотен стрелец без покупки в приложението.
Хубаво, но понякога заседнало, не може да се движи
Пълна игра, без микротранзакции или покупки в приложения или реклами. Просто типа игра, която да поддържате и играете.
Ужасен контрол
Хуху
СТРАХОТНА ИГРА!
Страхотна игра
хей sigma team, наистина харесвам тази игра, страхотна е, но едно нещо, което играх цяла седмица и го победих, изтрих го за съхранение и го върнах и използвах ny cloud save и никога не ми върна нещата, моля, поправете това проблем
Много хубава игра, не като братовчеда си с плаща 2 победи
Страхотна игра!
Прекрасно представяне на добрата класика.
Какво мога да кажа? Супер пристрастяваща класика. - каза Наф. Страхотна работа Сигма!
Kaboom boom meat splash
Много забавно, почти както си спомням.
Супер игра, но мисията е много по-малко
Добро подобрение
Бойна игра
Към момента на писане на ревюто (04/08/2020), играта не е пълноправен порт на компютърна игра. По-скоро като работеща компилация на проект, който се подготвя за пускане. В сравнение с играта от 2007 г. "портът" има следните промени: 1. изрязани са кешове с екстри. Сега всички са пълни с пари 2. Интерфейсът е много различен от оригинала, което според мен само влошава играта. Дори пълното меню със съответната песен е премахнато 3. Промени в играта по отношение на rpg и бойни системи
Страхотно, страхотно класическо
The School - White Day Äventyr gnf
Благодаря ти Сигма. Най-накрая премиум версия на тази игра.
Готино
Всичко е страхотно за това. За по-излъскано изживяване, бих искал разработчиците да добавят поддръжка на геймпада за тази игра.
Най-вече ми харесва, но съм разочарован от това как трудността нараства бързо и че оръжията са МАСИВНО СКЪПИ!
Успех стрелец 👑👌🏼🇮🇳🏅
Добра версия на компютърната игра...
Как да приближа екрана? Едва виждам героя или нещо подобно.
Играя това със слушалки и звуковите ефекти и гласовата игра са отлични. Много харесвам игри с надграждаеми герои и оборудване.
Иса много хубав
Забавно
Би било страхотно, ако добавите режима за оцеляване..
Страхотна игра. След като го играете няколко етапа, играта и историята наистина започват да ви нарастват и се чувствате като пълен стрелец. Искам да кажа, че започваш да навлизаш в детайлите на игрите. Разработчикът наистина вложи много грижи в това. Страхотна игра. Много съм доволен от покупката си.
Alien Shooter 2 - Reloaded Δράση xjxa
Снимайте рояк от измислени извънземни е забавно👍
Заслужава си цените. По-добре от Free2Play Alien Shooter 2 - The Legend, защото всички оръжия могат да бъдат закупени с пари от игра като оригиналния Alien Shooter, няма нужда от истински пари. Просто се нуждаете от няколко бъг герой, който не може да се движи на някакво място, въпреки че трябва да бъде, може да се базира на версията за компютър. Контролът също се нуждае от подобрение. Като цяло хубава игра.
Много добра игра 😀